Behandelteam

Het behandelteam is professioneel, zeer ervaren en ze hebben een gedegen opleiding afgerond.

Orthodontisten

Rene Linders

René studeerde in 1987 af als tandarts aan de Universiteit van Nijmegen en specialiseerde zich daarna als orthodontist. Sinds 1993 heeft René een eigen orthodontie praktijk. René Linders heeft vanaf het begin de Smallbite mee ontwikkeld en is eindverantwoordelijk voor het tandheelkundige protocol en de opleiding van de tandartsen die Smallbites plaatsen.
René is gehuwd, heeft vijf kinderen en heeft als slogan: 'wat geweest is is geweest, maar de toekomst bepaal je zelf'.

Boudewijn van der Berg

Boudewijn studeerde in 1985 af als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn interesse ging vooral uit naar de esthetische tandheelkunde. Na zijn afstuderen en na eerst anderhalf jaar als tandarts in militaire dienst werkzaam te zijn geweest nam Boudewijn een praktijk over in Bussum. Hij zag al snel het belang van meerdere specialisaties onder één dak in. Daarom startte hij in 2008 B-dent, de kliniek die de Smallbites plaatst en controleert.

Coaches

Petra Beekman

Petra Beekman is arts en bij Smallbite mede-verantwoordelijk voor het coaching programma en de begeleiding van onze patiënten.
Na het gymnasium voltooid te hebben studeerde Petra geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Petra werkte 7 jaar als consultatiebureau-arts en volgde daarna een opleiding bij PreCon als gewichtsverlies adviseuse. Hierna begeleidde ze 5 jaar lang patiënten met overgewicht.
Petra is getrouwd, heeft 3 kinderen en heeft als slogan: 'geen woorden maar daden en.... de daad bij het woord voegen'.


Ton Delisse

Ton Delisse is bij Smallbite mede verantwoordelijk voor het coaching programma en de begeleiding van onze patiënten. Ton heeft met goed gevolg de CIOS opleiding gevolgd en is mede-eigenaar geweest van een bedrijf dat voedingsconcepten verkocht aan de fitnessbranche. Daarbij begeleidde hij ook vele klanten met gewichtsproblemen en werkte de laatste 5 jaar als bewegings-specialist. Hij heeft veel ervaring op het gebied van begeleiding met leefstijl-wijzigingen.

Ton woont samen, heeft 2 katten en heeft als slogan: 'Het werkt als je er aan werkt!'.

Gewichtsverlies
zonder risico!

No cure no pay (4 weken test)

Geen afwijkend dieet

Samen met afvalcoach

Klik voor intake/oriëntatie


Kom ik in aanmerking voor een Smallbite?

TEST JE BMI

 _
 _
 _
geslacht M     V
leeftijd
lengte (cm)
gewicht


  KLINIEK BUSSUM

Brinklaan 7
1440 EP Bussum


  KLINIEK UDEN

Boekelsedijk 2a
5404 NK  Uden


  CONTACT

Email: info@smallbite.nl
Telefoon:
Jan Renders:
06 - 52 69 36 89
Jeannette Dercksen:
085 - 0021667